Pim - Pensioen inventarisatiemodel

Pim biedt u hét handvat om op de meest efficiënte wijze, volgens een vast proces en procedure, aan de vereisten van de Leidraad tweedepijler pensioenadvisering te voldoen en dit eenduidig en optimaal vast te leggen. Daarnaast biedt Pim u standaard en kosteloos een koppeling met MoneyView Advisa. Niet alleen voldoet u met Pim aan uw compliance en bespaart u tijd, Pim stelt u in staat uw adviesnota te onderbouwen en een potentiële spin-off in adviesverdieping en verbreding te bereiken.

 

Pim brengt structuur aan in een complex adviesproces, waardoor u overzicht houdt, niets vergeet en een nog beter onderbouwd advies geeft aan uw klant.

 

NIEUW: Wilt u tevens pensioenpremievergelijkingen maken? Ook dat kan in combinatie met Pim en MoneyView Collectief Pensioen! Voor een gering extra bedrag per maand voegt u deze unieke applicatie toe aan Pim. Daarnaast krijgt u als Pim-gebruiker ook nog eens een extra korting op de normale prijs. Vraag ons om meer informatie! Nu al meer weten over de nieuwe MoneyView Collectief Pensioen software? Klik dan hier voor de handleiding.

 

Blijvend laag geprijsd

Pim wordt u aangeboden voor slechts € 125,-  exclusief BTW, per maand. U kunt vervolgens een onbeperkt aantal klanten bedienen en voorzien van een gedegen pensioeninventarisatie, vervat in een uitgebreid rapport. Een waardevol document voor u en uw klant; voor nu en in de toekomst.

Aan de slag met Pim
Wilt u ook gebruik maken van Pim? Ga dan naar onze bestelpagina en bestel online. Zodra wij uw online bestelling hebben ontvangen nemen wij contact met u op om een en ander met u door te spreken. Klik hier om te bestellen.

 

Demonstratiesessie PIM 2.0 - KLIK HIER


BOi Downloads
2011 © Vierkeer B.V. | disclaimer

Let op. U gebruikt een te oude browser..

Uw browserversie Internet Explorer 5 of 6 is sterk verouderd en wordt afgeraden.

BOi houdt geen rekening met uw browserversie. Daardoor functioneert de site mogelijk niet goed voor u.
Update deze browser svp of gebruik een andere moderne browser.